Telefoonnummer

06-12589975

Email

info@voelengevoel.nl

Openingstijden

Ma-vr: 8 tot 21 uur

Massagepraktijk Voel & Gevoel kan ouders/verzorgers trainen om massages te geven aan baby’s en kinderen. Deze trainingen geef ik in de vorm van een individuele workshop. Voor ouders/verzorgers met een jonge baby (vanaf 10 weken) geef ik workshops waarbij men leert hun baby zelf te masseren. Een vervolg daarop is er een baby-yoga cursus, maar deze kan ook geïntegreerd worden in deze cursus.

Workshop Baby Massage

Na de geboorte is alles voor jullie als ouders anders. Het masseren van je kindje kan je meer zelfvertrouwen geven en je intuïtie ontwikkelen. Het geeft een moment van rust en aandacht voor elkaar. Heerlijk voor je baby, maar ook voor jezelf. Het is een wederzijds genoegen. De cursus is geschikt voor baby’s van 10 weken tot ongeveer 10 maanden. Zeker voor baby’s die onrustig zijn, die zich overstrekken of baby’s met een handicap is deze vorm van massage een hele goede vorm van contact. Tijdens de cursus worden ook verschillende thema’s behandeld.

Workshop Baby Yoga

Baby yoga is een op zichzelf staande cursus, maar kan ook binnen de cursus Shantala Babymassage geïntegreerd worden. In deze cursus leer je als ouder/verzorger hoe je met je baby kunt ontspannen en samen plezier kunt hebben. We werken volgens het programma ‘ontspanning en plezier voor 2′ wat een combinatie is van yoga-oefeningen, baby-gym en spelmassage. 

De oefeningen zijn gericht op baby’s vanaf drie maanden tot ze bijna lopen. Baby-yoga is een veilige en ontspannen manier om allerlei oefeningen te doen die op verschillende vlakken goed zijn voor baby’s. Het zijn geen ingewikkelde grepen/oefeningen. Een aantal oefeningen worden uitgevoerd op leuke liedjes en rijmpjes!

Wil je meer informatie over de workshops en cursussen dan nodig ik je uit contact met mij op te nemen. Ik vertel je er graag inhoudelijk over en ook wat de mogelijkheden en kosten hiervoor zijn.